2012-08-19

film: SUPERTAIL AND THE EVIL WANG

Regi och manus: Jace Rocker

Medverkande: Kimberly Kane, Jessica Bangkok, Savannah Stern, Holly Sampson, Olivia Alize, Evan Stone, Danny Wylde, Tommy Gunn och Randy Spears.

År: 2009

Bolag: Penthouse

Råkar det möjligen vara så att du inte bara gillar porr utan även är lite av en serie- och science fiction-nörd? Då är det här en film du inte bör missa. Den är nämligen gjord med just dig i åtanke. Fast gillar du vare sig serier eller science fiction kan du nog ändå tänkas ha utbyte av den.

I centrum för filmen finns Jack (Evan Stone) och Ernie (Danny Wylde), vilka delar lägenhet i Los Angeles. Jack drömmer om att skriva filmmanus och om att sätta på granntjejen, men har hittills inte haft någon större framgång med vare sig det ena eller det andra. Ernie är en tvättäkta nörd som i sömnen högljutt (och med ljudeffekter!) fantiserar om rymdäventyr i vilka superhjälten The Golden Hornet kämpar mot den onde Doctor Wang. Något oväntat blir dessa nattliga fantasier lönsamma - för Jack. Då denne lyckats få in foten hos en filmproducent sågas alla hans manusidéer tills han i desperation kastar fram Ernies drömda scenario, och plötsligt står där med 50 000 dollar för att kunna vidareutveckla idén.

Historien kunde gott ha fått lite mer kött på benen, men den har tveklöst mer charm än vad man förväntar sig av historien i en porrfilm. När Ernie möter den lika nördiga, men ändå skitsnygga Susie (Jessica Bangkok) blir den faktiskt riktigt gullig. Ibland lyckas filmen också vara rolig, som när en skådespelerska får beskedet: "We rewrote your part to better suit your acting skills. Your character's known as 'Coma'." En del misslyckad slapstick går det att ha överseende med.

Men hur är det då med sexscenerna, är de något att ha? Jo, det får man väl säga. De första två är förvisso ganska mediokra (scen 2 innehåller Savannah Stern i jätteperuk...), men sedan lyfter det med vackra Holly Sampsons scen och scenen där Ernie och Susie har sex inleds med en ömsinthet och lekfullhet som får den att sticka ut trots att den efterhand blir allt mer konventionell. Det är på det hela taget ganska "parvänliga" scener, även om oralsexet drar åt det hårdare och det förekommer ett ansiktssprut.

Plus i kanten för att fragment av handlingen här och var återberättas i form av serietidningssidor. 

En trailer finns här.

Inga kommentarer: